Martin D. Stenberg - Måleri & Projekt


ÖPPNINGAR

Senaste utställning:


6-29 januari 2024

Jäger & Jansson Galleri

Stora Gråbrödersgatan 13, Lund

www.jagerjansson.se


Måleri av Martin D. Stenberg. Motiv från vardagen, relationer och minnen. Med penseldrag, med färg, med ljus, med skuggor. Ögonblicket fångas. Öppningar mot en annan verklighet. LÄS MER!


RETURN

tema för måleri och utställning


Martin D. Stenberg har under 2023 ställt ur med temat "Return". Motiven utgår från återvändande till tidigare påbörjade målningar, eller sådana som öppnats upp i sina ramar, och förbättrats och antagit nya dimensioner. Läs mer!


Samtal i kyrkorummet


Martin D. Stenberg besöker församlingar och berättar om personlig kristen tro uttryckt i målningar med motiv från barndomens prästgård, naturen och skapandet av kyrkorum. Läs mer!

Workshops

Teaterfiket i Lidköping. Integrerad grupp, 9-90 år!


Sedan sommaren 2023 har genomförts åtta workshops i måleri tillsammans med anhöriga och medlemmar i Föreningen Teaterfiket, en mötesplats för personer med funktionsvariation. LÄS MER!


Målningen intill: Sandra Johansson efter kolskiss av Martin D. Stenberg.Utsikt - Insikt


Utsikt-Insikt är ett Land Art-projekt (start 2011) som bjuder på 16 inramningar i naturen kring sköna Vallevägen att upptäcka och begrunda. Var och en besökare upplever själv det unika utifrån egna associationer och tankar om ramens speciella placering och perspektiv.

Läs mer! 


Ett samarbete med Föreningen Vallevägen, Västergötland. www.vallevagen.se

Konstprojekt


Martin D. Stenberg är sedan 1970-talet verksam som konstnär och har främst ägnat sig åt måleri men också konstprojekt i egen regi och i samverkan med andra. Läs mer!

Välkomna att kontakta oss:


Martin D. Stenberg. Mail: martin.d.stenberg@gmail.com


Maria Mörner Stenberg. Mail: morner.stenberg@gmail.com eller juristservice@gmail.com


Uppdatering: 2024-07-10